Zilver Is Spreken

 

Info / Contact 

Info / Contact


Ambtsketen Het Hogeland.

Tot mijn grote vreugde heeft de nieuwgevormde gemeente Het Hogeland mij in 2018 de eervolle opdracht gegeven om de nieuwe keten voor de burgemeester te ontwerpen. Een eervolle opdracht.


ATELIER ZILVER IS SPREKEN

Sieraden moeten passen en aanwezig zijn.
Als edelsmid  ontwerp ik sieraden: fors, speels en opvallend als je ze draagt.
Ik volgde de vakopleiding voor goudsmid in Schoonhoven en specialiseerde me bij goudsmeden in Rotterdam. In Feerwerd heb ik mijn eigen bedrijf.
Bij een bezoek ziet u mij aan het werk in mijn atelier, met het smeden, smelten, vijlen, zagen en u kunt mijn ontwerpen bekijken. Mijn sieraden zijn op traditionele wijze  handgemaakt, naar eigen ontwerp of veelal in overleg met opdrachtgevers.  Ik werk voornamelijk met zilver en goud, waar het past gebruik ik ter versiering andere metalen zoals koper, kunststoffen, ruwe stenen, oude kralen.
Deze website toont recente en oudere ontwerpen.Niet alle getoonde sieraden zijn meer op voorraad verkrijgbaar.

Openingstijden

Spontane aanloop is alle dagen van de week mogelijk indien ik aan het werk ben in mijn atelier aan huis. U krijgt dan een rondleiding in mijn atelier en u kunt zich verbazen over het eeuwenoude ambacht en mijn ontwerpen.  Ik heb geen vaste openingstijden. Wilt u zeker zijn van mijn aanwezigheid? Bel dan even om een afspraak te maken.
Op de laatste zondag van de maand is mijn atelier zonder afspraken geopend tijdens de atelierroute van Noordwest Groningen: Route99.  Openingstijden: 12.00 uur tot 17.00 uur.  In 2019 is mijn  atelier geopend op: 24 februari, 31 maart en 28 april, 26 mei en 30 juni. In elk najaar heeft Route99 een gezamenlijke expositie.

Zie voor meer info www.route99.nl


Marjanne Sorgdrager
Oosterweg 4
9892PJ Feerwerd
0594 769005
06-81137045
www.zilver-is-spreken.nl


Huidige en toekomstige exposities 2019:

Huiskamergalerie ID

T.E Teunissenweg 4

9104 ER Damwoude

juni-juli-augustus 2019 vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur


Huizinge, exposite tijdens de monumentendagen september. info volgt.

Expositie Landgoed Leek, oktober. info volgt

Langs de Hoge der Aa, Groningen, december. info volgt
Zie voor  overzicht eerdere exposities pagina: exposities.

Website by Tomston